onsdag 30 januari 2013

Bebisen

Vår bebis har inte fått något namn ännu. Så än så länge heter hon bara bebisen. Ebba tycker inte att hon skall ha något namn heller, utan bara heta bebisen, annars ska hon inte heta någonting. Jonas och jag har väl ett par arbetsnamn som vi provanvänder för att se vilket som känns mest rätt. Vi får väl se vem som får ta det slutgiltiga beslutet sen.
Sömntutan vår

4 kommentarer:

  1. Grattis till nya bebben! Visste inte riktigt om ni skulle få tillökning eller inte men tydligen;) Hoppas ni har det bäst! /den andra jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha :) sku du ha sett mig den senaste tiden sku du nog inte ha kunnat ta miste på vad som va på gång. Först kom magen, och sen kom jag ;)

      Radera
  2. håller nästan med Ebba, kanske hon kan heta Bebisen för alltid? ser så gosig o liten ut... svårt att tänka sig att de ska bli stora, vanliga människor när de är såna här små knyten =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåjå, visst är "bebisen" ganska sött namn också. Vi har pratat så mycket om "bebisen" här hemma nu, så jag tror faktiskt jag kommer ha lite svårt att börja kalla henne vid ett riktigt namn ;)

      Radera